krotime-kone-s-fable-the-journey
Novinka Krotíme koně s Fable: The Journey

Krotíme koně s Fable: The Journey

Maggot

Maggot

6. 6. 2011 18:23
Reklama

Co by to bylo za konferenci, kdyby se na ní neukázal Peter Molyneux, vizionář a vedoucí Lionhead Studio, který má na pažbě zářezy jako Black & White a právě celou sérii Fable. Odhalení hry jako je Fable, se vždycky nese v duchu pohádkové atmosféry a jisté harmonie. A jinak tomu nebylo ani v případě čerstvě oznámeného Fable: The Journey, které bude zaměřené na Kinect více, než kdy ředtím. A když Molyneux doslova řekne "...vždy jsem si přál být hrdinou." tak na tom něco bude. Dramatický trailer začíná jízdou na dostavníku, když hráč pomocí rukou ovládá otěže a směruje tak koně podél cesty.

Celá tato scéna je doprovázena komentářem "Konec Albionu se blíží, jediné na čem nyní záleží, je výprava," tudíž lze odhadovat, že hra bude z velké části postavena na putování z místa na místo, čemuž by nasvědčovala i předvedená minihra. Další částí ukázky byla demonstrace Kinectu, tentokrát opět z pohledu vlastních očí, ale s nohama na pevné zemi. Proti vám stojí horda skřetů, v očích máte smrt a jedinou zbraní jsou kouzla, která vyvoláváte pohyby rukou. Dá se říct, že na obrazovku musíte vykreslit určitý symbol, který kouzlo vyvolá, přičemž složitější čáry budou nutně vyžadovat asistenci obou rukou zároveň. Výsledek byl takový, že postava vyhladila celou hordu skřetů pomocí hned několika druhů kouzel.

Pokud jste hráli jakýkoliv herní titul, založený na původním putování Harryho Pottera, určitě jste si vybavili časy z Bradavic. Jakým stylem bude The Journey pojato se prozatím neví, jeho koncept je ovšem viditelný již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama