nove-metro-bude-mit-online-multiplayer
Novinka Nové Metro bude mít online multiplayer

Nové Metro bude mít online multiplayer

Marek Švrkala

Marek Švrkala

31. 5. 2011 13:55
Reklama

Americký server IGN dnes publikoval krátké preview střílečky Metro: Last Light, v němž se objevilo několik zajímavých informací. Pozitivní zprávu máme hlavně pro fanoušky multiplayeru, přímé pokračování akce Metro 2033 totiž vedle single-playerové kampaně nabídne také onlinový multiplayer, čímž výrazně zvýší svou atraktivitu i pro hráče, jimž pouhý single nestačí.

Atraktivitu hry hodlají tvůrci z ukrajinského studia 4A Games zvýšit rovněž vyladěním nedostatků, které fanoušky jedničky tak trápily. Předně budou upraveny stealth scény, v nichž si hráči stěžovali na frustrující obtížnost a nepochopitelnou umělou inteligenci. Dále mají být opraveny menší chyby, aby přestřelky nic nerušilo.

Velký důraz je kladen rovněž na grafickou stránku, která je velmi důležitá pro nastolení ponuré atmosféry. Vývojáři z 4A Games se netají vysokými ambicemi, chtějí, aby se Metro: Last Light při svém vydání stalo "nejhezčí hrou na konzolích" (vychází ale i na PC). Podle redaktora IGN, jenž viděl krátkou prezentaci hry, jsou rozhodně na dobré cestě. Snad pokračování soubojů z moskevského podzemí, v nichž opět provedete Artyoma civilní válkou v metru, kam se lidé uchýlili po ničivém nukleárním konfliktu, uvidíme na E3 také my.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama