vyslo-multiplayerove-dlc-pro-crysis-2
Novinka Vyšlo multiplayerové DLC pro Crysis 2

Vyšlo multiplayerové DLC pro Crysis 2

Ondřej Švára

Ondřej Švára

18. 5. 2011 08:28 1
Reklama

Park Avenue, Transit, Shipyard a Compound. Tou jsou názvy čtyř nových map pro multiplayerovou kampaň druhého Crysis. DLC balíček zvaný Retaliation s mapovým obsahem hratelným ve všech online módech je konečně k dispozici za cenu deset dolarů (PSN) a osm set MS bodů (Xbox).

Představme si map pack trochu blíže:

Transit mapa popisuje příběh, kdy se přes New York přehnala přílivová vlna a otevřela cestu do rozervaného metra. "Je to ideální mapa pro odstřelovače", tvrdí EA.

Mapa Shipyard vás pak překvapivě zavede do doků a svedete bitvu o smrtonosné lodní zbraně. Trup lodi nabízí dostatek prostoru pro schovávání, ale není prý výjimkou skočit z vyvýšených palub někomu za krk.

Scény v Park Avenue zas připomínají přerod ráje v peklo, jak se původně mírumilovný park změnil v ostré bojiště. Zajištěním centrálního mostu převezmete kontrolu nad areálem, avšak stanete se velmi zranitelným cílem ze všech stran útoku. V úzkých uličkách pak vyniknou schopnosti těch hráčů, kteří dávají přednost momentu překvapení před brutalitou.

A konečně Compound - po rozšíření infekce byli poslední přeživší eskortováni na pevninu, kde se bojuje pod rouškou tmy a odhalení vaší maličkosti dalekonosnými světlomety může znamenat velký problém.

Retaliation pack si připomeňme ještě na oficiálním traileru od EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama