treti-gearsy-si-predobjednal-milion-lidi
Novinka Třetí Gearsy si předobjednal milion lidí

Třetí Gearsy si předobjednal milion lidí

Ondřej Švára

Ondřej Švára

18. 5. 2011 13:43 3
Reklama

Přes milion lidí si do dnešního dne předobjednalo Gears of War 3. Tato akční hra z masokombinátu Epic se tak stala nejočekávanější hrou pro Xbox v jeho dosavadní historii. "Snad ani nejde fanouškům dostatečně poděkovat," rozplývá se nad analytickou zprávou designér a tak trochu i maskot studia Cliff Bleszinski.

GOW3 si před oficiálním vydáním, které je naplánováno na dvacátého září,vytvořilo ještě jeden rekord. Epic potvrdil, že do současné multiplayerové bety se zapojilo 1,3 milionu lidí ze 145 zemí celého světa. Během online zkoušky bylo vystřeleno celkem 23 miliard nábojů a rozdalo se 294 milionů medailí. "S betou ale pochopitelně nejde jen o zábavu a reklamu na hru. Z poznatků našich hráčů čerpáme nápady k finálnímu odladění hry," připomněl Bleszinski obecný význam stále populárnějších online betaverzí v herním průmyslu.

Je však otázkou, do jaké míry se tahle velmi logická praxe nakonec ve finálních verzích her skutečně projevuje.  Otevřena betaverze k takovému TDU2 jako by snad ani nebyla. Ano, je to o přístupu...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama