je-libo-2kilovou-sochu-marcuse-fenixe
Novinka Je libo 2kilovou sochu Marcuse Fenixe?

Je libo 2kilovou sochu Marcuse Fenixe?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

16. 5. 2011 12:54 1
Reklama

Microsoft si pro nás dnes připravil informace o chystaných edicích, ve kterých se bude v České republice prodávat třetí díl střílečky Gears of War 3. Stane se tak už 20. září a žádný z fanoušků nebude ochuzen. Vedle samotné krabice totiž v obchodech naleznete hned dva limitované balíčky, lišící se od sebe zejména vahou. Opravdu!

První z nich je klasická Limited Edition, ve které na hráče vedle samotné hry čeká Octus Service Medal, tedy věrná replika medaile v měřítku 1:1, kterou obdržel otec Marcuse, Adam Fenix, za zásluhy při práci na Hammer of Dawn. Z dalších replik se v balíčku objeví vlajka COG, která vlaje na House of Sovereign. Zajímavostí pak bude závěť Adama Fenixe a možnost použít jeho postavu v multiplayeru. Odhadovaná cena se prozatím pohybuje kolem 1699 Kč.

Mnohem těžší kalibr ale bude tzv. Epic Edition, která obsahuje všechno, co popisovaná limitovaná edice a spoustu dalšího. Tím nejtěžším bude dvoukilová socha Marcuse Fenixe, dále příručka s utajovanými informacemi o vývoji hry, do multiplayeru speciální skin zbraní a dokument o tom, jak vznikala ona socha. Kolem ní se ostatně točí vše podstatné a hádáme, že zrovna takový úlovek by se ve sbírce každého z oddaných fanoušků pěkně vyjímal. Cena Epic Edice je odhadována na 2999 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama