remedy-pracuji-na-alanu-wakeovi
Novinka Remedy pracují na Alanu Wakeovi

Remedy pracují na Alanu Wakeovi

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 5. 2011 14:35
Reklama

O pokračování thrilleru Alan Wake se spekuluje už hodně dlouho. Až dnes se k nám ale po vlně spekulací konečně donesly první oficiální informace. "Fanoušci značky budou nadšeni, když řekneme – ano, přichází další Alan Wake. Avšak abychom si byli absolutně jisti, že se neobjeví žádné zmatky - nový Wake nebude Alan Wake 2. A nepůjde ani o DLC," uvedl Oskari Hakkinen ze studia Remedy pro Eurogamer. "Zbytek si schováváme na naše oficiální oznámení, kdy vám hru ukážeme."

Hakkinen dále potvrdil, že na hře část týmu pracuje už několik měsíců. Neodhalil ale, o co přesně půjde. "Je to něco, co potěší fanoušky Wakea, stejně tak ale dá šanci hráčům, který tuto značku neznají, aby se s ní konečně seznámili. Nemůžeme se dočkat, až vám ukážeme více. Vydržte to. Data vydání, platformy a cena zůstávají nepotvrzené, dobrou sázkou ale může být podzim 2011," vysvětlil vývojář.

Pravděpodobně až do E3 tak budeme jen spekulovat, co chlapíci z finského studia Remedy připravují. Může jít třeba o nepřímé pokračování ve stylu Assassin's Creed: Brotherhood nebo o spin-off pro Kinect. Jaké jsou vaše tipy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama