modifikace-pro-skyrim-i-na-konzolich
Novinka Modifikace pro Skyrim i na konzolích?

Modifikace pro Skyrim i na konzolích?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

21. 4. 2011 11:37 1
Reklama

Že by konec "úžasným" DLC s brněním pro koně, které známe z Oblivionu? Nebo naopak jejich masové rozšíření? Kdo ví, každopádně Todd Howard z firmy Bethesda se poprvé otevřeně nechal slyšet, že prý proběhly jednání s firmami Sony a Microsoft ohledně uživatelského stahovatelného obsahu.

"Na konzolích to funguje, vše k tomu máme předem připraveno. Teď jde pouze o to se dohodnout s oběma výrobci konzolí. Už jsme s nimi vedli předběžná jednání, nicméně ještě to není ani náhodou potvrzené. Rozhodně neočekávám, že by to byla věc, které bychom se dočkali v den, kdy Skyrim půjde do obchodů. Ale s tímto záměrem jsme hru designovali od samotného začátku. Ovšem devadesát procent našich zákazníků je na konzolích, tudíž devadesát procent hráčů neuvidí fantastické mody na PC. Toto chceme změnit", řekl Howard časopisu Edge.

Bylo by to vůbec poprvé, co by se moderská scéna dostala se svými výtvory na konzole a jistě by to také znamenalo jistou malou revoluci. Každý by si pochopitelně chtěl nechat za svůj výtvor zaplatit, ale dá se očekávat, že každé takto vyrobené DLC bude podléhat přísné selekci. Uvidíme, zda se tento plán Bethesdě nakonec povede prosadit. Není to totiž pouze o tom, že by si někdo řekl "ok, tak my je to tam necháme prodávat", ale musí se určit cenová politika, technická podpora, atakdále, atakdále, atakd...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama