znacka-bungie-ma-byt-zarukou-kvality
Novinka Značka Bungie má být zárukou kvality

Značka Bungie má být zárukou kvality

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

14. 4. 2011 12:41 2
Reklama

Dvorní skladatel firmy Bungie, Martin O'Donnell, má sen. A ten sen není zrovna malý. Podle něj existuje ve firmě snaha přiblížit se značkám jako je Valve nebo Blizzard a nespoléhat se pouze na univerzální Halo. Prozradil to v rozhovoru pro server IndustryGamers.

"Samozřejmě jsme chtěli i v době, kdy jsme vydávali Halo, dávat jmeno naší firmy dostatečně na odiv. Nicméně je pravda, že série Halo zkrátka má více fanoušků, než Bungie samotná. To ovšem neznamená, že by nikdo neměl o Bungie ani potuchy. Přesně naopak. Ovšem vzhledem k tomu, že období, kdy jsme pracovali jen a pouze na Halo je už pryč, tak bychom chtěli větší důraz klást právě na značku Bungie. Podívejte se na Blizzard. Pokud přemýšlíte o jejich hrách, tak se za nimi vždycky skrývá jméno společnosti a všichni hráči vědí jak se ta společnost jmenuje. Platí tu jednoduchá rovnice - hra od Blizzardu rovná se dobrá hra. Přesně v to doufáme i v případě Bungie."

Hudbu Martina O'Donnella jsme mohli slyšet ve všech dílech série Halo, ve strategické sérii Myth a dokonce i v akční bojovce Oni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama