mrknete-se-na-zabery-ze-ctvrte-forzy
Novinka Mrkněte se na záběry ze čtvrté Forzy

Mrkněte se na záběry ze čtvrté Forzy

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 4. 2011 09:49 1
Reklama

Virtuální závodnící mají zase jednou co hrát. Placky s Gran Turismem 5 ještě ani nevychladly, v těsném sledu jsme tu za sebou měli dva díly Need for Speed a letos nás ještě čekají formule společně se třetím Dirtem. Tak trochu se ale zapomíná na Forzu Motorsport, která drží vysoký standard závodů na Xboxu 360 a podle nejnovějšího videa má rozhodně co nabídnout.

O grafice jako takové asi nemá smysl příliš hovořit ¬– je jasné, že se vývojáři snaží vyždímat z konzole maximum. Zajímavější jsou ale její dílčí prvky, které vypadají opravdu skvěle. Asi největším vylepšením bude možnost sledování pohybu hráčovy hlavy a následné přenesení těchto údajů skrze Kinect do hry. Zní to možná až neuvěřitelně, ale pokud Kinect vlastníte, v případě Forzy si z něj uděláte perfektní trackovací zařízení pro volné rozhlížení.

Co nás naopak trochu znepokojuje, je pohled na otce a syna, kterak řídí díky Kinectu pomyslným volantem. Pokud jste už zkoušeli v rámci vydaných Kinectových her řídit vozítko, uznáte, že ovládání není zrovna přesné. Doufáme proto, že se celková obtížnost a míra realismu na možnosti využít k ovládání Kinect nepodepíše. Jinak máme zatím ze záběrů z Forzy 4 radost a asi nejsme jediní, kdo se na vydání těší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama