crytek-uk-odhali-novy-projekt-na-e3
Novinka Crytek UK odhalí nový projekt na E3

Crytek UK odhalí nový projekt na E3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 3. 2011 16:53
Reklama

Společnost Crytek už dávno nesídlí pouze v Německu, kde v roce 1999 začínala. Úspěšný tým v uplynulém desetiletí prožil velkou expanzi, dnes má několik poboček po celém světě. Jedna z nich je od roku 2009 v anglickém Nottinghamu. Před dvěma roky se zde dostalo do potíží studio Free Radical Design, Crytek vycítil příležitost, tým koupil a udělal z něj vlastní pobočku. Crytek UK dosud vypomáhal hlavně s multiplayerem Crysis 2.

„S prací na Crysis 2 byli velmi spokojeni, momentálně máme další ambiciózní společné plány. Vývojářům z Nottinghamu nemusíme říkat, co mají dělat – přemýšlíme spíše o tom, jak jim v jejich vlastní práci pomoci. Studio má nyní 85 lidí v nových kancelářích. Hlavní je, že se při vývoji dobře baví,“ uvedl Avni Yerli, spoluzakladatel Cryteku, v rozhovoru na serveru Develop.

Nyní tak již nastal čas, aby se autoři akční série TimeSplitters bavili také při tvorbě vlastního projektu. K jeho představení má dojít na E3. „Letos na E3, nebo krátce poté, oznámíme velkou věc. Lidé budou potěšeni,“ řekl Yerli. Pokud si myslíte, že by bývalí Free Radical Design mohli navázat právě na Timesplitters, možná máte pravdu. „Myslím si, že herní komunita a lidé ve Velké Británii budou novým projektem zdejšího studia velmi potěšeni,“ řekl ještě jeden ze zakladatelů Cryteku. Potěšilo by vás další pokračování first-person stříleček značky Timesplitters? Čím byste je oživili?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama