serious-sama-obohati-nezavisla-scena
Novinka Serious Sama obohatí nezávislá scéna

Serious Sama obohatí nezávislá scéna

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 3. 2011 13:45
Reklama

Návrat Serious Sama bude stát za to. Vedle třetího dílu, který vyvíjí chorvatské studio Croteam, se totiž touto vtipnou akční sérií zabývají také tři nezávislé týmy. Indie vývojáři připravují zajímavé licencované tituly pro různé platformy. První hrou je zboku viděná střílečka Serious Sam: Double D pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Produkt týmu Mommy's Best Games (Weapon of Choice, Explosionade) by měl vedle zběsilé hratelnosti a spousty zbraní zaujmout také ručně kreslenou grafikou.

Druhý projekt, tedy Serious Sam: Kamikaze Attack od studia Be-Rad Entertainment (Lame Castle), je určen pro majitele smartphonů. Kreslená hra vás staví na druhou stranu barikády, velíte skupině bezhlavých sebevrahů útočících na „nejserióznějšího hrdinu videoher“. Musíte se vyhýbat jeho obranným střelám a dalším nástrahám. Konečně třetím nově oznámeným titulem je tahové RPG Serious Sam: The Random Encounter od vývojářů z týmu Vlambeer, který proslul výtečnou freewarovkou Super Crate Box. Vedle akce přímo se Samem a jeho parťáky se na zatím neupřesněných platformách můžete těšit také na bohatž loot a na vylepšování svých postav.

Přestože zatím úplně nevíme, co od her z projektu „Serious Sam Indie Series“ čekat (neznáme ani formu distribuce, popř. cenu), musíme podobný krok ocenit. Vydavatelství Devolver Digital dalo nezávislým vývojářům šanci, jak se pomocí licence známé série zviditelnit, a zároveň jistě potěšilo i fanoušky, kteří se mohou těšit na další tituly s oblíbeným hrdinou. Všechny hry by měly být dokončeny před vydáním Serious Sama 3, tedy do léta letošního roku. Do galerie přikládáme několik obrázků, jistě si je dokážete sami přiřadit:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama