akce-serious-sam-3-zautoci-v-lete
Novinka Akce Serious Sam 3 zaútočí v létě

Akce Serious Sam 3 zaútočí v létě

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 2. 2011 18:20
Reklama

Chorvatské vývojářské studio Croteam dnes představilo třetí řadový díl série Serious Sam. Serious Sam 3: BFE je prequelem prvního dílu z roku 2001. Děj je zasazený do Egypta 22. století, na který útočí legie Mentalových příšer a žoldáků ve snaze ovládnout celý svět. Právě prostředí Egypta budoucnosti má být jednou z hlavních předností hry, tvůrci slibují "propracovaná venkovní bojiště", kde se utkáte s "nekonečnými vlnami okázalých příšer".

Hratelnost naváže na klasické prvky série, půjde tak o čirou arkádovou akci, v níž nebudete mít čas na hledání úkrytů nebo kempování. "Serious Sam 3 je o čisté zábavě a nefiltrované akci. Chtěli jsme rozšířit vše, co hráči na naší sérii milovali a přitom přidat některé unikátní vlastnosti, které herní koncept dále obohatí," vysvětlil Davor Hunski, hlavní kreativec záhřebského studia Croteam. Z novinek jmenujme například nové pohyby při akci na blízko nebo nové nepřátele. Velkým lákadlem bude také možnost odehrát celou příběhovou kampaň v kooperaci s 15 (!) dalšími spolubojovníky, samozřejmostí jsou pak klasické versus módy jako Deathmatch a Beast Hunt.

Serious Sam 3: BFE vyjde v létě tohoto roku na PC a "herní konzole". Hru distributorsky zajišťuje společnosti Devolver Digital, jejíž finanční ředitel představení Serious Sama v oficiální tiskové zprávě vtipně uzavřel. "Svatá prostoto, na této hře vydělám majlant. A o tom to je, ne? Pokud to vyjde v létě, určitě ženě nechám zvětšit prsa, jak si přeje." Věříme, že Serious Sam bude opět hýřit vtipem, jak je v sérii dobrým zvykem. Přikládáme první obrázky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama