potvrzeno-crysis-2-bez-kooperace
Novinka Potvrzeno: Crysis 2 bez kooperace

Potvrzeno: Crysis 2 bez kooperace

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 2. 2011 12:15 3
Reklama

Kooperace se v posledních letech opět dostává do módy a téměř každá akční hra na tenhle fakt myslí. Nikoliv však Crysis 2, které bude podle posledního vyjádření lidí z Cryteku na poli kooperačního režimu absentovat. Světu to potvrdil šéf firmy, Cevat Yerli, který navíc čelil dalším otázkám ohledně konkurenčních soubojů se sériemi jako je Killzone nebo Call of Duty.

Jak určitě víte, Crysis 2 vychází až v březnu, tedy měsíc poté, co se objevil Killzone 3 a Bulletstorm, Yerliho však tahle skutečnost neznepokojuje. Směrem k novinářům a hráčům vysílá klidná slova o tom, že ho vlastně ani konkurence nezajímá a nesnaží se jí žádným způsobem sesadit z trůnu, pokud nějaký existuje: „Nesnažíme se vytvořit další Call of Duty, nebo Halo. Snažíme se vytvořit Crysis, která zasáhne hráče a ti si pomyslí, že jde o tu nejintenzivnější střílečku, jakou kdy hráli.“

Důvodem, proč by si měli hráči Crysis 2 pochvalovat především, je pak samotný nano oblek, díky kterému je možné střídat mnoho stylů a strategií, takže by si na své měli přijít opravdu všichni. Abyste to ale zjistili, budete si muset hru koupit, Cevat Yerli se totiž z logických důvodů nechce pouštět do rozebírání podstatných detailů, láká nás všechny ale vcelku schopně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama