demo-crysis-2-zautoci-za-ctrnact-dni
Novinka Demo Crysis 2 zaútočí za čtrnáct dní

Demo Crysis 2 zaútočí za čtrnáct dní

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 2. 2011 17:57 8
Reklama

Betaverze střílečky Crysis 2 sice nedávno unikla na internet, pokud ale patříte k poctivým hráčům, jistě raději namísto shánění pirátské verze počkáte na 25. březen, kdy se Crysis 2 dostane do evropských obchodů. Okoštovat zážitek z moderní grafiky ale budete moci už dříve. Společnost Electronic Arts totiž dnes oznámila, že 1. března pro PC uvolní hratelnou demoverzi, která už vyšla na Xbox Live.

Zájemce čekají souboje dvou šestičlenných týmů na mapách Skyline (střechy a interiéry mrakodrapů) a Pier 17 (otevřené prostředí s minimální možností krytí). Crytek pro demo uvolnil dva herní módy - Team Instant Action, klasický týmový deatmatch rozdělený do jednotlivých kol, a Crash Site, kde hráči brání a útočí na strategické body (moduly mimozemšťanů). V plné verzi bude celkem šest herních módů a dvanáct map.

Vedle multiplayerové demoverze by vás k předobjednávce mohla nalákat také speciální akce Electronic Arts. Vydavatel hry od studia Crytek momentálně nabízí za standardní cenu limitovanou edici obsahující několik in-game bonusů. Na závěr ještě připojujeme příběhový trailer s českými titulky. Video nažhaví snad každého pařana, který kdy chtěl nakopat zadek (nebo něco jiného) mimozemšťanům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama