kouknete-na-mechy-v-armored-core-v
Novinka Koukněte na mechy v Armored Core V

Koukněte na mechy v Armored Core V

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 2. 2011 18:11
Reklama

Série akčních mech simulací Armored Core u nás není příliš známá, přesto má své fanoušky, kteří už napjatě očekávají pátý díl její hlavní řady. Nyní už je jisté, že Armored Core V vyjde také v Evropě. Distribučními právy pro starý kontinent a Severní Ameriku se totiž dnes pochlubila společnost Namco Bandai. Ta zároveň oznámila, že hru pro Xbox 360 a PlayStation 3 v těchto oblastech vydá na začátku roku 2012 (v Japonsku vyjde už v závěru roku 2011).

Tvůrci ze studia From Software považují Armored Core V za jistý reboot celé série (první díl vyšel pro PSone v roce 1997), který vynikne úplně jinou atmosférou. Vývojáři do hry hodlají vložit více obsahu než do předešlých dílů. Užijete si jej jak v offline režimu, tak v online kooperativním multiplayeru. V týmových bitvách (pět hráčů na každé straně, z toho čtyři roboti a jeden operátor rozdávající pokyny) si to rozdají o chloupek menší stroje než minule, hráči tak namísto hrubé síly budou muset zapojit více taktiky a lépe si všímat okolního terénu.

Na vydání si budeme muset počkat zhruba rok, zatím se můžete alespoň podívat na žhavý trailer a na spoustu nových screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama