v-ea-chystaji-zatim-neoznamenou-fps
Novinka V EA chystají zatím neoznámenou FPS

V EA chystají zatím neoznámenou FPS

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

2. 2. 2011 12:46 5
Reklama

Šéf firmy Electronic Arts John Riccitiello na včerejší schůzce investorů oznámil jednak spoustu nudných čísel, souvisejících s finančními úspěchy a neúspěchy EA, ale zmínil se rovněž o zatím neoznámené střílečce, která by se na trh měla dostat ještě tento rok.

"Naším cílem je mít každý rok silné tituly v žánru first-person stříleček. Už docela dlouho říkám, že naším cílem je vzít si zpátky prvenství v této kategorii her. Oproti roku 2009 se loňský rok vydařil ještě lépe. Měli jsme tu Battlefield: Bad Company 2, která se stále výborně prodává, také úspěšný Medal of Honor a na začátku tohoto roku už chystáme tituly Bulletstorm a Crysis 2. To od nás ovšem pro tento rok nebude vše, protože chystáme minimálně jedno velmi zajímavé oznámení a následně i vydání hry, kterou asi jen tak nečekáte."

Všem pochopitelně okamžitě vytanula na mysli chystaná hra od studia Respawn Entertainment, které vedou bývalí zaměstnanci Infinity Ward, Jason West a Vince Zampella. Ovšem jejich hra by se na trhu měla objevit až v roce následujícím, tudíž letos by se mělo jednat o něco zcela jiného. Pokud se mrkneme do minulosti, tak zjistíme, že mezi těmi opravdu zajímavými tituly, za nimiž stála EA, není ani jedna střílečka, která by na popis "zajímavá a nečekaná hra" pasovala (až tedy na Black, na který nás upozornil čtenář v diskusi). Je tedy velmi pravděpodobné, že půjde o něco zcela nového, co jsme tu doposud ještě neměli. Nějaké tipy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama