porovnani-mass-effectu-na-x360-a-ps3
Novinka Porovnání Mass Effectu na X360 a PS3

Porovnání Mass Effectu na X360 a PS3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 12. 2010 18:41 11
Reklama

Jakmile studio Bioware oznámilo port druhého Mass Effectu pro PlayStation 3, bylo jasné, že nová verze bude pečlivě srovnávána s tou starší pro Xbox 360. První podrobnější analýzu si můžeme přečíst už dnes díky technologickému serveru Digital Foundry, který porovnal dema Mass Effectu 2 z obou konzolí. Srovnání je velmi zajímavé, pracovníci Bioware se totiž nedávno pochlubili, že pro PS3 verzi druhého Mass Effectu použili engine z chystaného třetího dílu. Jde tedy o znatelný rozdíl?

Odborníci došli k názoru, že demo je na PS3 jiné, avšak nelze říci, že lepší. Verze pro vlajkovou konzoli Sony je mixem vylepšení, downgradů a úprav některých efektů. Hráči se mohou těšit na ostřejší textury a lepší zobrazení stínů, naopak verze pro Xbox 360 nabízí anti-aliasing a normal-mapping. Podobné plusy a zápory lze najít i u plynulosti hry. Rozhodnout, která verze je lepší, objektivně asi nelze, každý hráč má na celkový dojem jiné měřítko. Nejlépe tak učiníte sami díky různým videím a obrázkům.

Prodej Mass Effectu 2 pro PlayStation 3 v Evropě odstartuje 21. ledna 2011. Pokud jste fanouškem sci-fi RPG a máte pouze konzoli Sony, pak nemusíte nic řešit a hru si určitě pořiďte. Nehledě na úpravy grafiky bude stát za to!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama