vice-nez-miliarda-bitev-v-halo-reach
Novinka Více než miliarda bitev v Halo: Reach

Více než miliarda bitev v Halo: Reach

Tomáš Krajča

Tomáš Krajča

21. 12. 2010 09:42
Reklama

Bungie zveřejnili o víkendu v rámci svého týdenního updatu některé zajímavé statistiky o multiplayer Halo: Reach. Pokračování slavné akční série vyšlo v září na Xboxu 360 a stalo se instantní hitovkou právě ve hře více hráčů. Mezi impozantní čísla, jimiž se Bungie nezapomněli pochlubit, patří výdělek 200 milionů dolarů během prvních 24 hodin prodeje. Zajímavější je ale aktuální pohled na to, jak moc je doopravdy Halo: Reach oblíbené v komunitě hráčů na Xbox Live. Během čtyř měsíců odehráli totiž hráči v Halo: Reach 1,3 miliardy multiplayerových bitev!

Házet kolem sebe miliardami by uměl každý, můžete si říci. Halo: Reach si ale vede skutečně dobře, což dokazuje srovnání s předchozími díly série. Poslední statistiky Halo 2 uváděly „pouhých“ 800 milionů multiplayerových bitev, a Halo 3 sice miliardu překročilo, ovšem až po celých 17 měsících. Doplňující statistiky dál uvádějí, že si hráči Halo: Reach vybojovali přes 900 trilionů kreditů (to je číslo s dvanácti nulami na konci), zaměstnanci Bungie prohráli přes 23 tisíc her, a hráči celkově nasbírali 33 miliard zabití. Kompletní a velmi podrobnou infografiku si můžete prohlédnout zde.

Z tohoto pohledu je jasné, že balíček nových map, který vyšel na přelomu listopadu a prosince (naše starší novinka) musel být vnímán komunitou jako dar z nebes. A pokud Bungie budou pravidelně podobným způsobem obsah přidávat, určitě ještě spoustu nul za už tak obří číslovky ve svých zprávách přidají...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama