ssx-deadly-descent-nabidne-adrenalin
Novinka SSX: Deadly Descent nabídne adrenalin

SSX: Deadly Descent nabídne adrenalin

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2010 13:33 2
Reklama

Pokud jste sledovali víkendové zpravodajství, jistě díky naší zprávičce víte, že Electronic Arts chystají další díl snowboarďácké série SSX. Mimo traileru na cenách VGA další zmínky o restartu populární značky nepadly, přinášíme je tak až nyní, kdy se tvůrci tiskovou zprávou pochlubili s prvními informacemi. „Celý žánr se zrodil z prvního dílu série SSX před deseti lety. Je čas nasměrovat jednu z nejpopulárnějších značek všech dob novou nečekanou cestou,“ uvedl Peter Moore, prezident EA Sports.

„Fanoušci si žádali pokračování od startu této generace konzolí. Rozhodně se vyplatí počkat. Značka SSX byla vždy o závodění, tricích, postavách a zábavě - SSX: Deadly Descents toto všechno nabídne. Navíc přidá ještě bohaté online možnosti a dobrodružství, jaké si nikdo na snowboardu ani nedovede představit.“

Electronic Arts slibují skutečné adrenalinové dobrodružství. Parta jezdců bude cestovat po různých horách na celém světě – od vrcholků Himalájí až po zasněžené hory v Antarktidě, kde bude čelit „tomu nejstrašnějšímu, co matka příroda dokáže přichystat“. Hlavním cílem je přežít. Důležité je ale také při nebezpečné jízdě dobře vypadat.

Hru vyvíjí EA Canada pro Xbox 360 a PlayStation 3. Snad se i v akčnějším pojetí podaří autorům zachovat skvělou hratelnost, na niž jsme v rámci této značky zvyklí. Vydání SSX: Deadly Descent očekáváme v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama