vymazani-statistik-v-rts-halo-wars
Novinka Vymazání statistik v RTS Halo Wars

Vymazání statistik v RTS Halo Wars

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

22. 11. 2010 13:15
Reklama

Halo Wars je exemplární příklad toho, jak se mají dělat strategie na konzolích. Jednoduché ovládání, jednotky tvořené v systému "kámen, nůžky, papír", fajnová grafika, zkrátka vše, co byste si u takového typu her dovedli představit. Rovněž se, takřka bez jakékoliv konkurence, jedná o nejhranější konzolovou RTS v online multiplayeru, přičemž i u nás má vcelku silnou komunitu.

Tu ovšem asi příliš nepotěší zpráva, že se Microsoft chystá zavřít oficiální diskusní fóra hry a přesunout je pod střechu Halo Waypoint. Nic z původní stránky nebude zachováno, pojede se zcela odznova. Stejně tak odznova se ovšem pojede i v případě počítání vašich dosažených úspěchů přímo ve hře. Veškeré online statistiky budou patnáctého prosince vymazány a nebudou už nikdy obnoveny - pojede se tedy odznova.

Microsoft tento krok, na který komunita pochopitelně reaguje velmi špatně, vysvětluje hlavně tím, že jednak je Halo Waypoint středobodem jejich Halo vesmíru a tím pádem by se měly veškeré věci, které se ho byť jen okrajově týkají, probírat právě tam, a jednak daleko aktivnější moderátorskou komunitou právě na Halo Waypoint. Spolu s přechodem, který se uděje onoho patnáctého prosince tohoto roku, se dočkáme i nového patche, který ovšem nebude opravovat žádné výraznější chyby - hlavní důvod jeho vydání tkví právě v přesunu určitých věcí na Halo Waypoint.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama