novou-hrou-bioware-je-mass-effect-3
Novinka Novou hrou Bioware je Mass Effect 3

Novou hrou Bioware je Mass Effect 3

Ondřej Novotný

Ondřej Novotný

20. 11. 2010 10:15 6
Reklama

UPDATE: Zprávu z Twitteru ruské Sony už kdosi smazal, avšak zdá se, že byla pravdivá. Podle informací českého Eurogameru skutečně někdo z ruské pobočky hru omylem prozradil. Dále se podle webu mají fanoušci těšit na místo, kde se bude třetí Mass Effect odehrávát. Vydá se Shepard na Zemi?

Původní zpráva: Dlouhé hodiny hráči i fanoušci spekulovali, co naznačuje záhadný obrázek a teaser od Bioware. Jde o odkaz na Shattered Steel? Multiplayerový spin-off ze světa Mass Effectu? Čekání na odhalení, které mělo přijít 11. prosince na vyhlášení cen Video Game Awards, možná nečekaně brzy utnul některý zaměstnanec z ruské pobočky společnosti Sony, který prohlásil: Bude to Mass Effect 3.

Konkrétně se na twitteru objevilo (hrubý překlad): "Společnost Bioware představila nový teaser, na němž můžeme vidět první záběry z Mass Effectu 3." Kromě odhalení titulu tím naznačil, že se kromě Xboxu 360 a PC dostane i na PS3. Je tedy všem spekulacím konec? Asi ne úplně, jelikož takové "odhalení" vzbuzuje další otázky. Proč by si Bioware tak důkladně hráli s fanoušky a poté nechali informaci tak snadno vyklouznout? Ano, může jít jen o neposlušnost nebo omyl někoho z ruské pobočky, pak by ale některý z jeho šéfů mohl tweet stáhnout (UPDATE: už je smazán). Nebo zkrátka někdo ze zaměstnanců spekuloval, případně dostal špatnou informaci. Těžko říct - nejpozději 11. prosince se však pravdu dozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama