1000-pratel-na-xbox-live
Novinka 1000 přátel na Xbox Live?

1000 přátel na Xbox Live?

Erik Omar

Erik Omar

15. 10. 2010 13:55
Reklama

 

Mnoho uživatelů Xbox Live si odjakživa stěžuje, že pouhých 100 přátel - které Microsoft dovoluje mít ve friendlistu - je příliš málo. Dodnes se zdálo, že budou hráči naříkat donekonečna, ale chyba lávky! Microsoft se s plněním přání svých zákazníků poslední dobou nějak rozjel a po oficiálním oznámení spuštění služby Xbox Live v dalších devíti regionech (včetně České republiky) teď neoficiálně prokecl, že bude zvyšovat počet možných virtuálních přátelství a to rovnou desetkrát!

Informaci zveřejnila německá oficiální stránka Xbox.de na svém facebooku, ale záhy ji smazala. Holt někdo u našich západních sousedů nedomyslel, že na internetu se drby šíří rychleji než v libovolné středočeské vísce.

Původní předpoklad, že bude limit 1000 přátel obsahovat již nadcházející podzimní „Kinect“ update, bohužel vyvrátil velký šéf sítě Xbox Live Larry Hryb (Major Nelson) na svém twitteru: „Takže, abych uvedl věci na pravou míru: Rozšíření friendlistu nebude součástí příštího updatu.“ To naštěstí pro všechny milovníky tlačítka „Přidat mezi přátele“ notně neznamená, že bychom se nemohli magické 1000 dočkat někdy jindy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama