just-cause-na-stribrnem-platne
Novinka Just Cause na stříbrném plátně

Just Cause na stříbrném plátně

Erik Omar

Erik Omar

4. 10. 2010 12:58 6
Reklama

S filmovými adaptacemi herních hitovek je to na štíru, jelikož zatím nikdo žádnou opravdu kvalitní a finančně úspěšnou nenatočil. Tou vůbec první se měl stát Princ z Persie od byznysem protřelého producenta Jerryho Bruckheimera, ale ani chlapík, který vydělal majland na zfilmování atrakce z Disneylandu, neuspěl a snímek se dočkal chladného přijetí jak u kritiků, tak u diváků.

V kinech momentálně válčící Milla Jovovich v akční slátanině W. S. Andersona Resident Evil: Afterlife 3D sice vydělává, ale kvalita značně pokulhává a my tak na biják, který by pro tento subžánr znamenal to stejné jako Spiderman pro žánr filmových adaptací komiksů, stále čekáme.

A možná se již brzy dočkáme. Společnost L+E Pictures Erica Eisnera totiž koupila práva na zfilmování úspěšné akce Just Cause od studia Avalanche. To, kdy Rico Rodriguez připlachtí do našich kin, je samozřejmě ve hvězdách, ale doufejme, že se povede scénář, film vydělá a třeba rozjede novou sérii o neohroženém agentovi (Bond už je nudný). Rádi bychom byli i za Taylora Lautnera v hlavní roli, který by tak mohl nechat zapomenout na svoji vlkodlačí eskapádu.

Nakonec ještě dodejme, že na produkci pracuje Adrian Askarieh, což může mírně znepokojovat, jelikož jde o stejného člověka, jenž produkoval nudného Hitmana. Askarieh momentálně dohlíží i na filmové zpracování další hry od Eidosu Kane and Lynch (v hlavních rolích s Brucem Willisem a Jamiem Foxxem). Bohužel tento projekt je stále bez režiséra, a tak leží v šuplíku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama