oznamen-dalsi-dil-serie-devil-may-cry
Novinka Oznámen další díl série Devil May Cry

Oznámen další díl série Devil May Cry

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 9. 2010 09:56 9
Reklama

Série Devil May Cry bude mít další pokračování. Akci nazvanou DmC: Devil May Cry ve spolupráci s Capcomem vytváří britské studio Ninja Theory, které je známé zejména díky hrám Heavenly Sword a Enslaved. Third person akce pro PlayStation 3 a Xbox 360 (o PC verzi se zatím nikdo nezmínil) by měla série znovu nastartovat, zároveň ale zůstane věrná kořenům Devil May Cry.

„DmC si udrží základní koncept série skládající se z prací s mečem a ze střílení. Vývojáři ale přidají nové zbraně, schopnosti a upraví herní systém. Hráče čeká ďábelský mix nepřátel a bohaté interaktivní prostředí," uvedl Capcom při oznámení pátého dílu série, která fanoušky baví od roku 2001, kdy vyšel její první díl. Zatím naposledy jsme se s Devil May Cry setkali v roce 2008, kdy vyšla vydařená čtyřka. Připomenout si ji můžete v recenzi.

Datum vydání DmC: Devil May Cry zatím nebylo upřesněno, prý je na jeho zveřejnění "ještě brzy", Capcom se ale pochlubil s prvním trailerem. Podívejte se na nový vzhled hlavního hrdiny Danteho. Vypadá to, že se ocitl v zajetí:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama