druhy-dil-mafie-obohati-dalsi-dlc
Novinka Druhý díl Mafie obohatí další DLC

Druhý díl Mafie obohatí další DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 9. 2010 13:02 5
Reklama

Společnost 2K Games dnes odhalila už třetí DLC pro druhý díl Mafie. Hráč se v rozšíření nazvaném Joe’s Adventures chopí Joea Barbara, nejlepšího přítele Vita Scaletty, a to v době, kdy je právě Vito ve vězení. Joe v dramatické příběhové složce zjistí, proč Vito sedí v lochu, zároveň také odhalí tajemství mocné mafiánské rodiny Clementů. DLC tak rozšíří příběhovou složku, dále nabídne nové lokace, zbraně a boční arkádové mise.

Podíváte se tak třeba na vlakové nádraží, do skladu lodí, na pobřeží jezera, do nevěstince a do dalších dosud neviděných budov v Empire Bay. Vývojáři dále upozorňují na nové oblečení a další hudební skladby typické pro dobu 40. a 50. let minulého století. Hráče by ale výrazněji mělo potěšit několik bočních úkolů. V arkádových misích totiž bude možné sbírat body a v případě solidního výsledku se zapsat do high-score tabulek na internetu, čímž Mafia hráče naláká k vylepšování sebe sama.

DLC Joe’s Adventures vyjde ještě letos (přesné datum zveřejněno nebylo) na obvyklých místech pro všechny platformy, cena je zatím neznámá. Poslední stahovatelný balíček pro druhou Mafii, Jimmyho vendeta, vyšel nedávno a obdržel od nás šest bodíků z deseti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama