film-na-motivy-halo-je-stale-aktualni
Novinka Film na motivy Halo je stále aktuální

Film na motivy Halo je stále aktuální

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

6. 9. 2010 12:38
Reklama

Od třetího dílu série Halo je už tradicí, že vydání samotné hry doprovází spousta hraných filmečků, které diváky mnohdy oslnily svou vysokou kvalitou. Nabízí se pochopitelně otázka, zda by byl takový problém, při takových produkčních možnostech, vytvořit pořádný celovečerní film s Master Chiefem v hlavní roli. A Frank O'Connor ze studia 343 Industries, zříženého speciálně pro výrobu Halo-her, potvrzuje, že takové úvahy se jednou za čas objeví.

"O filmu přemýšlíme poměrně často. Dokonce jsme doposud vytvořili opravdu velké množství materiálů, které by měly jeho vznik podpořit. Máme poměrně jasnou představu o tom, kam chceme příběh filmu směřovat. Ale zároveň také nemáme důvod nic uspěchat. Zkrátka si s filmem počkáme, až bude k jeho vytvoření ta správná příležitost."

Jen jestli ji pánové z Microsoftu už dávno neprošvihli. Přeci jen, film už rozhodně nepřistane na tak úrodné půdě, jako mohl před nějakými dvěma lety, kdy byl celý herní svět zblázněný do třetího dílu. Leda, že by 343 Industries měli v rukávu něco daleko bombastičtějšího. Koneckonců, vzpomeňte si, kterak Microsoft před zhruba dvěma lety hovořil o tom, že z Halo hodlá udělat vesmír sám o sobě, ne nepodobný takovým Star Wars...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama