dirt-3-nebude-takova-kovbojka
Novinka DiRT 3 nebude taková kovbojka

DiRT 3 nebude taková kovbojka

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 9. 2010 14:49
Reklama

Jednou z mála věcí, které můžeme vytknout zatím ještě dvoudílné sérii Colin McRae DiRT, je její okatý příklon k americkému pojetí toho, co nazýváme zábava. Spousta siláckých hlášek, ležérní angličtina, hodně barviček a nadupaný soundtrack. Tak trochu jako nějaký akčně-závodní trhák z dílen hollywoodských studií, který rozhodně není špatný, ale nemusí padnout všem.

Na tento čistě subjektivní nedostatek však v komentářích ke druhému dílu poukázalo dostatečné množství hráčů, aby si toho lidé v Codemasters všimli a pokusili se s tím něco udělat. Ve třetím díle, který momentálně vzniká uvnitř studií zmiňované firmy, tak bude důraz kladen na mnohem stylovější pojetí, které bude více odpovídat kontinentálnímu rázu. Těžko sice říci, co přesně bychom si pod tím měli představit, snad ale jinak přísně konzervativní Britové vědí, co dělají.

Podle jejich slov by výsledkem měla být hra, ze které bude vibrovat „evropeismus“, ale zároveň nic, co bychom měli označovat za sterilní nudu. Ostatně, zařazení speciálního módu Gymkhana, ve kterém se budete proplétat velmi složitou tratí, zasazenou do bláznivých prostředí, hovoří za vše. Je navíc jasné, že se vývojáři nepustí zaběhnutého modelu úplně, neboť právě ten vydělal potřebné peníze a vzbudil zájem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama