molyneux-fable-iii-bude-bez-online-aukci
Novinka Molyneux: Fable III bude bez online aukcí

Molyneux: Fable III bude bez online aukcí

Erik Omar

Erik Omar

23. 8. 2010 08:30
Reklama

Na počátku vývoje každé hry stojí dlouhý list tzv. „features“ neboli funkcí (zcela přesně vlastností), které titul hráčům přinese. Pochopitelně s přibývajícím časem a tenčícím se rozpočtem, hubne i tento list. Ovšem sami vývojáři o tom většinou moc nemluví, aby se pak před natěšenými fanoušky nemuseli ospravedlňovat. Výjimkou potvrzující pravidlo je Peter Molyneux, který je svými (Sir dovolí výraz) velkohubými výroky doslova proslaven. Jednoduše něco slíbí a pak to ještě jednodušeji nesplní. Tentokrát magazínu OXM prozradil, že ve studiu Lionhead odstoupili od implementování globální aukční síně do připravovaného Fable III. Jak již víme, zbraně ve Fable III budou (ostatně jako vše okolo) formovány spolu s hrdinou a právě v aukcích, měly být tyto unikátní předměty draženy mezi hráči po celém světě.

„Snaha o zprovoznění online aukce se stala příliš velkým břemenem. Sice tato funkce byla v plánu, ale později jsme se museli rozhodnout mezi online aukčním systémem a dotaženým co-opem. Rozhodl jsem pro co-op,“ zdůvodňoval na Gamescomu Molyneux.

Ovšem i přes absenci globálního aukčního systému, bude možné (stejně jako ve dvojce) měnit kus za kus v rámci vašeho friendlistu. Kolik slibovaných „fíčrs“ ještě budeme muset oželet, uvidíme již 29. října, kdy Fable III vychází v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama