mass-effect-2-na-ps3-doplni-bonusy
Novinka Mass Effect 2 na PS3 doplní bonusy

Mass Effect 2 na PS3 doplní bonusy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 8. 2010 19:12 1
Reklama

Včerejší zpráva o portu druhého Mass Effectu pro PlayStation 3 mnohým vyrazila dech. Oznámení ihned nabídlo spoustu otázek, na některé z nich dal dnes odpověd šéf Bioware Ray Muzyka. Zájemci o Mass Effect 2 na PlayStationu se podle jeho slov mohou těšit na bonusový obsah, vedle portálu Cerberus Network a DLC známých z verzí pro PC a Xbox 360 (zatím nevíme, zda budou součástí portu všechny balíčky) budou hráči také speciálně uvedeni do příběhu. Port prvního dílu se totiž určitě nechystá.

"Nabídneme jistý úvod, který představí příběh a věci, co se již staly," uvedl Muzyka. "Ještě neřekneme, co přesně to bude. Půjde ale o dobrý úvod do děje a spoustu informací o pozadí celého příběhu. Hráči budou cítit, že už jsou jeho součástí. A pak mohou rovnou skočit do akce."

Po včerejším oznámení se také ihned vyrojily spekulace, zda třetí díl rovnou nevyjde vedle tradičních platforem také na PlayStation 3. "Neoznámili jsme žádné detaily o žádných budoucích formátech, dokonce jsme ještě ani formálně neoznámili Mass Effect 3. Společnost Bioware a její partner Electronic Arts chtějí podporovat různé platformy a oslovit různé publikum." Můžeme si tak vsadit, že i třetí díl populárního scifi RPG se časem objeví i na PlayStationu 3. Dvojka Mass Effectu 2 na tuto konzoli dorazí v lednu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama