epic-games-stale-jsme-pc-vyvojari
Novinka Epic Games: Stále jsme PC vývojáři

Epic Games: Stále jsme PC vývojáři

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 7. 2010 15:47 3
Reklama

Viceprezident Epic Games Mark Rein promluvil o vztahu studia k platformě PC, který mnozí u tohoto vývojářského týmu (např. Gears of War, Unreal engine) nepovažují zrovna za vřelý a to i kvůli problémům s pirátstvím, jež trápí nejen Epic Games. "Tvrzení, že jsme opustili PC, je výmysl. Prostě to není pravda. Třeba Bulletstorm vychází na tři platformy. Byli jsme v situaci, kdy naše největší značka Gear of Wars byla vydávána pouze na konzole. Je na ně ale skvěle nadesignovaná," vysvětlil Rein.

"Nechci, aby si lidé pletli naše záměry, stále se herním byznysem na PC plně zabýváme. Až ukončíme tento rozhovor, ukážu vám video s mnoha speciálními vlastnostmi našeho enginu pro PC. Každý měsíc také vypouštíme vylepšení Unreal Development Kitu, který je určen pro PC vývojáře," upřesnil Rein situaci a zdůraznil význam oblíbeného enginu, který jeho tým vytváří a jeho bezplatnou verzi za určitých podmínek poskytuje studentům a dalším vývojářům.

"Nepleťte si Gears of War se vším, co vytváříme. Lidé mají sklon takhle přemýšlet, ale my pouze chceme dělat jednu věc opravdu pořádně, namísto toho abychom tvořili stovky slabých projektů. Bulletstorm je titul pro PC, PS3 a Xbox 360 a až vyjde, tak na PC určitě uvidíte, jak je to úžasná akce. Právě touto hrou nebo Unreal Development Kitem dokazujeme, že jsme stále velkými hráči na PC trhu,“ dodal ještě viceprezident Epic Games. Střílečka Bulletstorm vyjde v lednu příštího roku, připomenout si ji můžete třeba v tomto traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama