odhaleni-beast-modu-z-gears-3
Novinka Odhalení Beast módu z Gears 3

Odhalení Beast módu z Gears 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

17. 6. 2010 11:13
Reklama

Jednou z věcí, pro kterou si spousta hráčů oblíbila sérii Gears of War, je frenetický mód Horde. V kůži nařachaného svalovce kosíte zástupy Locustů a snažíte se přežít po co nejdelší možnou dobu. Je to zábava, spojená i s jistou dávkou taktizování, ale kdyby se ten samý mód objevil i v připravovaných Gears of War 3, to bychom už zase mohli mluvit o recyklovaném obsahu. Aby se tedy lidé z Epicu vyhnuli případné kritice, pustili se do tvorby módu Beast, který je v podstatě Horde naruby.

Nejdůležitějším rozdílem je fakt, že v Beast se budete moci vžít do kůže Locustů a na věčnost tentokrát posílat zástupy lidí. Na první pohled žádná velká inovace, ale když nadzvednete pokličku, spatříte spoustu zajímavých prvků. Už jen systém postupného vývoje vámi vybraného Locusta je veskrze unikátní. Představte si, že začnete jako Ticker, malý brouk s náloží na zádech. Když všechno dobře načasujete, podaří se vám několikrát odstřelit poblíž skupiny nabíhajících lidí a získáte první tokeny. Ty pak můžete rozdělit do košatého stromu možností a vyvinout se třeba v obávaného Boomera. A když zvolíte jiný přístup, vznikne z vás třeba elitní granátometčík v kůži humanitního Kantuse. Variant je však spoustu, odhadem přibližně 25, a připočíst si k tomu musíte i drobné rozdíly v ovládání a odlišné možnosti postupu & taktiky.

Škoda, přeškoda, že Gears of War III vychází až 8. dubna příštího roku. V tomhle trendu postupného odhalování obsahu máme tak trochu strach, že už o Vánocích nebudou mít lidé z Epicu co prozradit. Informovat se ale musí, takže tak…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama