update-kinect-zrejme-uz-v-listopadu
Novinka Update: Kinect zřejmě už v listopadu

Update: Kinect zřejmě už v listopadu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 6. 2010 11:40 6
Reklama

Update v 13:40:

A je to tady, další z otazníků je odhalen. Vydání Kinect se očekává letos v listopadu, ačkoliv zatím nejde o oficiální cestou posvěcenou zprávu. Informace zatím pochází pouze ze zdrojů Kotaku a Seattle Times. Na druhou stranu, tyto jsou dobře informované a není důvod myslet si, že by Microsoft vypustil své želízko až po Vánocích.

Původní zpráva:

Jak už jsme vás informovali v noci, dnes nad ránem proběhlo první představení pohybového systému Natal. To druhé je na pořadu zítra večer a mělo by být trochu více formální. Bez ohledu na zpracování prezentace už ale známe první detaily, mezi kterými ční především nové jméno. Od této chvíle tak Natalu nebudeme říkat Natal, ale Kinect. Označení má v sobě jasně viditelný vzkaz, a pokud jste uplynulý rok nežili na Marsu, jistě chápete, že o pohyb tu půjde především. O pohyb a casual hry, kterých bude v té úplně první vlně šest:

Kinectimals – Trénink a hraní s 20 kočkovitými šelmami typu lev, tygr, gepard,…

Joyride – Závodní hra, kterou budete ovládat imaginárním volantem tak, jak jsme viděli loni Kineticem ovládaný Burnout Paradise.

Kinect Sports – Kompilace šesti sportovních disciplín – box, bowling, plážový volejbal, běh, fotbal, stolní tenis – která jednoduše nemůže chybět.

Kinect Adventures – Výlet na raftu, který se pravděpodobně změní v šílený adrenalin na vlnách. Party hra, která počítá s nakláněním, otáčením a dalšími krkolomnými pohyby vás a vašich přátel.

Dance Central – Netřeba obšírně vysvětlovat, Microsoft v kooperaci s MTV zpracuje soutěž So You Think You Can Dance, obdobu našeho Star Dance.

Star Wars – Známé postavy a místa ze světa Hvězdných válek. Jediná hra, která se tváří, že by mohla potěšit i náročnější pařany, ovšem zatím bez jakýchkoliv detailů.

Co se týče všech vypsaných her, nevíme zatím ani datum vydání, ani pořizovací cenu. Jasné ale je, že by si na své měly přijít především maminy, babičky a znuděné holky, kterým už Nintendo Wii nedává tolik, kolik by si přály. Jde ale zatím jen o nezúčastněný názor, připravujeme proto i vlastní dojmy přímo z E3, které by vám měly celou atmosféru kolem Kinectu lépe přiblížit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama