studio-avalanche-chysta-licencovany-titul
Novinka Studio Avalanche chystá licencovaný titul

Studio Avalanche chystá licencovaný titul

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

10. 6. 2010 11:35 2
Reklama

A další zajímavé odhalení pro dnešní den. Chystaný projekt, na kterém pracuje švédské studio Avalanche, totiž kupodivu není třetí díl bláznivé akce Just Cause, nýbrž tajemný licencovaný titul. V rozhovoru pro server CVG to prozradil šéf studia, Christofer Sundberg a dokonce se podělil i o několik málo informací, ačkoliv celý vývoj je v hodně raném stádiu.

"Zatím o tom nemohu moc mluvit, ale mohu potvrdit, že se bude jednat o akční hru, zůstáváme pořád v tom samém žánru. Hlavní rozdíl bude však v tom, že se nyní mnohem více zaměříme na vyprávění příběhu, než na zběsilou akci," prohlásil Sundberg.

"Nikdy se nevzdáme tvorby otevřených světů s širokými možnostmi, ale po sedmi letech vývoje našich vlastních nápadů jsme si chtěli zkrátka na chvíli odpočinout a vytvořit něco, co už má svůj reálný předobraz. Našli jsme sice jen málo značek, které by stály s našimi predispozicemi za úvahu, ale ta, na které právě děláme, je naprosto perfektní!" A můžete začít hádat - na čem v Avalanche tedy pracují?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama