chysta-crytek-masivni-online-strilecku
Novinka Chystá Crytek masivní online střílečku?

Chystá Crytek masivní online střílečku?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

31. 5. 2010 08:33 2
Reklama

Vzpomínáte na Planetside? Právě tato hra byla průkopníkem žánru online stříleček, na jejíž úspěch se kdysi pokusil navázat Karel Papík se svým Mindhackem - neúspěšně, hra ani nevyšla. Studio Crytek má však ty nejlepší předpoklady k tomu, aby opět tento prakticky mrtvý žánr oživilo a podle záznamu v LinkedIn profilu Jamese Dennetta, zaměstnance Cryteku, se právě něco takového chystá. Konkrétně se tam mluví o MMO střílečce, která by se právě nyní měla chystat v německých studiích.

Zajímavé je dát si k tomu do kontextu poslední registrace domén, které provedl právě Crytek. Celkový počet osmi stránek a jména jako codename-kingdoms.com, codenamekingdoms.com nebo kingdomsthegame.com naznačují, že by se hra mohla jmenovat právě Kingdoms (překvapivě!), ovšem je nade vší pochybnost jasné, že zatím jde pouze o krycí název.

Zvěstí o MMO střílečce od Cryteku neslyšíme poprvé. Už na začátku tohoto roku jsme mohli vidět nesmělé náznaky v podobě informace (opět) z profilu LinkedIn, tentokrát od bývalého zaměstnance pobočky Cryteku v Kyjevě, Yegora Bondara. I on má ve svém profilu informaci o "zatím neoznámené MMOFPS", na které by se podle jeho informací mělo začít pracovat dokonce už v listopadu roku 2008.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama