prava-na-film-podle-mass-effectu-prodana
Novinka Práva na film podle Mass Effectu prodána

Práva na film podle Mass Effectu prodána

Marek Švrkala

Marek Švrkala

25. 5. 2010 08:39 22
Reklama

O možnost zfilmování Mass Effectu delší dobu bojovalo několik filmových studií. Slavit zakoupení práv od Electronic Arts a Bioware nakonec mohou filmaři ve studiu Legendary Pictures. Nejde o žádné nazdárky, tito lidé se mohli podepsat například pod filmy Temný rytíř, 300: Bitva u Thermopyl a nebo zatím naposledy pod Souboj titánů. Film podle oblíbené scifi herní série je zatím v raných fázích produkce, studiu Legendary s ní vypomůže také Warner Bros (zejména finančně).

Scénář zatím hotový není, napsat by jej měl Mark Protosevich, který je známý hlavně díky napsání snímku Já, legenda. Jako producenti se uplatní bratrské duo Avi a Ari Aradovi společně s Thomasem Tullem a Jonem Jashnim ze studia Legendary. Své důležité slovo na podobě filmu ale budou mít také zakladatelé Bioware Ray Muzyka a Greg Zeschuk, stejně jako hlavní designér Mass Effectu Casey Hudson.

Nezbývá než doufat, že se výjimečně dočkáme dobrého filmu podle hry. Scifi svět a propracovaný příběh této herní série rozhodně bude mít co nabídnout i na stříbrném plátně, stačí jej dobře zpracovat. Kdo by se vám líbil v roli kapitána Sheparda?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama