mass-effect-2-a-3-dejove-propoji-dlc
Novinka Mass Effect 2 a 3 dějově propojí DLC

Mass Effect 2 a 3 dějově propojí DLC

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 5. 2010 11:22 2
Reklama

Dohráli jste druhý díl Mass Effectu a už se těšíte na další? Vězte, že se ještě nevyhnete zakoupení stahovatelných balíčků pro dvojku. Casey Hudson z BioWare totiž v rozhovoru pro zahraniční server Videogamer řekl, že DLC oba díly dějově propojí. Pokud tak nebudete chtít vypadnout z příběhu, nezbude vám nic jiného, než investovat nějaký ten dolar do připravovaných rozšíření. Zatím jste si mohli pořídit balíček Kasumi’s Stolen Memory (naše hodnocení zde), příští měsíc pak dorazí druhé DLC Overlord.

„V současnosti připravujeme několik dalších rozšíření. Lidé dostanou konstantní proud DLC. Budeme mít také balíčky, které budou vyprávět děj mezi Mass Effectem 2 a 3. Budeme sledovat reakce hráčů,“ řekl vývojář. V odpovědi na otázku, kdy se dočkáme prvních podrobností o třetím dílu série, řekl: „Pravděpodobně o něm nebudeme v následujících měsících mluvit.“ Odhalení trojky na E3 tak neproběhne.

Pokud vás série scifi RPG Mass Effect zatím minula, máte ideální příležitost, jak do ní proniknout. První Mass Effect totiž vyjde jako v příloha v příštím čísle časopisu Level.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama