mike-capps-epic-uz-neni-jen-pc-firma
Novinka Mike Capps: Epic už není jen PC firma

Mike Capps: Epic už není jen PC firma

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

18. 5. 2010 11:37 3
Reklama

Chcete Gears of War 2 na PC? A co takhle Gears of War 3? Smůla, šéf firmy Epic Mike Capps totiž v rozhovoru pro časopis Edge prohlásil, že ačkoliv byl Epic vždycky firmou, zabývající se hlavně PC scénou, posledních několik let je donutilo přeorientovat se na konzole.

"Pokud byste vešli do našich kanceláři před šesti lety, tak byste zjistili, že Epic je výhradně PC firma. Ano, dělali jsme nějakou hru na PS2, ale jinak byly vše výhradně PC tituly. A nyní nám lidé říkají, proč nemáme rádi PC, a že jsme jen konzolová společnost. A proč tomu tak je? Inu, peníze se točí hlavně na konzolích. Stále vyrábíme hry pro PC, stále milujeme PC, ale velmi tvrdě na nás dolehl vliv pirátství a nejen na nás. Spousta studií byla nucena kvůli přemíře počítačového pirátstí zavřít své brány, nebo zcela změnit svůj obchodní model. Ano, možná Facebook zachrání hraní na PC, ale asi se nedá moc počítat s tím, že ta budoucnost bude vypadat tak dobře, jako Gears of War 3."

Tohle není nová informace, Mike Capps jenom nahlas říká to, o čem se v herním světě jinak příliš nemluví. Uvidíme, jak s tímto názorem dovede zamávat vylepšená forma ochrany od Ubisoftu (ta původní byla po měsíci prolomena), nebo strategie Electronic Arts s nulovou ochranou, ale spoustou bonusového materiálu po vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama