dalsi-detaily-z-chystanych-gearsu
Novinka Další detaily z chystaných Gearsů

Další detaily z chystaných Gearsů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13. 5. 2010 13:40 1
Reklama

Delta Squad takový, jak jej známe z minulosti je pryč. Přivítejte nové členy do party. Dle informací z čerstvého vydání časopisu Game Informer se nám totiž naše odvážná skupinka rozroste o dva nové členy, jenž budou dělat křoví Marcusovi a Domovi. První z nich, ženskou vojandu Anyu Stroud, jsme již měli možnost vidět v premiérovém teaseru. Pak je tu ale také kdosi jmenovaný Jace Stratton, který nám nebyl blíže představen. Snad příště. Znamená to však, že Baird a Cole jsou venku. Dobrou zprávou alespoň je, že ve hře samotné zůstanou.

Mezi další novinky patří možnost vyměňovat si zbraně s vaší partou, a také kýmkoliv na bojišti. Mezi některé premiérové kousky patří např. stařičký Lancer s bayonetem, nebo něco s názvem Digger Launcher, což má být zbraň střílející malé potvory ne nepodobné piraňím, které se zahrabou do země a své oběti si cíleně vyhledávají. Lahůdka.

Co se týče znepřátelené strany Sarančat, dočkáme se dvou nových tříd, a to granátometčíků a „živých katapult“, ať už je to cokoliv. Pořádnou porci zábavy by měl nabídnout i Arcade mód, který dovolí hráčům si pohrávat s efekty a fyzikálními zákony, měnit gravitaci a dělat další skopičiny. Abychom nevynechali ani multiplayer, prozradíme dvě nové mapy. První je opuštěná oblast na způsob pouště, druhá pak zvaná Overpass, což má být „potápějící se pozůstatky města Jecinto“.

Šťavnatě vypadající třetí díl Gears of War se chystá na trh v dubnu příštího roku, opět exkluzivně pro Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama