nove-partnerstvi-activisionu-s-bungie
Novinka Nové partnerství Activisionu s Bungie

Nové partnerství Activisionu s Bungie

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 4. 2010 12:49 1
Reklama

Na předposlední den v tomto měsíci si nechali zástupci Activisionu a Bungie zajímavou zprávu. Právě dnes totiž podle všeho vstoupila v platnost smlouva o vzájemném partnerství, v rámci kterého se Activision stává exkluzivním vydavatelem všech nových IP renomovaného studia, a to po dobu dlouhých deseti let. Než ale začnete halekat, skutečně upozorňujeme, že se jedná o vzájemnou smlouvu, nikoliv přidružení - Bungie tedy bude i nadále nezávislou společností a vlastníkem svých produktů. Prezident vývojářů, Harold Ryan, to vysvětluje takto: „Pro naše další IP jsme si vybrali partnerství s lidmi z Activisionu kvůli jejich globálnímu záběru, zkušenostem s multi-platformovými hrami a také kvůli znalosti trhu.

Z druhé strany barikády se samozřejmě ozývají stejně nadšené hlasy, pochvalující si především kvalitu her od Bungie a talentované zaměstnance: „Vytvořili jedny z nejúspěšnějších her, ty nejlepší multiplayerové zážitky a stabilní komunitu nadšených hráčů,“ vysekl poklonu CFO Activisionu, Thomas Tippl.

Tak teď už jen aby se oběma stranám dařilo po celou dobu plnit všechny body smlouvy a nemuseli jsme za pár let psát o tom, jak z Bungie ti talentovaní zaměstnanci houfně odcházejí...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama