pachter-predpovida-gears-of-war-na-ps3
Novinka Pachter předpovídá Gears of War na PS3

Pachter předpovídá Gears of War na PS3

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

27. 4. 2010 09:25 3
Reklama

A máme ho tu znovu. Analytik Michael Pachter opět neudržel jazyk za zuby a zkrátka se s námi musel podělit o svůj nový poznatek, bez kterého zkrátka nelze žít. I když, nový, on už o budoucnosti série Gears of War jednou mluvil v souvislosti s tím, že je prakticky jasná její multiplatformnost a tedy i přechod na PS3. Tehdy ho ještě Mark Rein z Epicu stihl vyvést z omylu, neboť prý není důvod na stávajících smlouvách cokoliv měnit. To však Pachtera nezviklalo a prakticky okamžitě vyrukoval s dalším prohlášením.

"No samozřejmě, že na těch smlouvách není co měnit, když s vydáním třetího dílu a ukončením původní trilogie bude nutné vyjednat smlouvy nové. To, co jsem měl původně na mysli (a my ti, Michaele, věříme!) je budoucnost dalších dílů v rámci této značky. Epic si samozřejmě nemůže stěžovat na peníze, které mu proudí z Microsoftu, ale předpokládám, že minimálně vznese požadavek na multiplatformnost a uskuteční ho, pokud Microsoft nepřisadí nějaké ty peníze navíc. Právě úspěch série GoW umožní Epicu zatlačit v budoucnosti na pilu."

Pomiňme teď fakt, že Michael Pachter zase strká nos do něčeho, čemu rozumí pouze v řeči čísel a nikoliv smluvních dohod, pomiňme také to, že jde o velmi populistické prohlášení. Ale co pominout nelze je to, že Mark Rein samotného Pachtera několikrát upozorňoval, že tu zkrátka není sebemenší důvod pro změnu platformy. A to nejen z hlediska image, ale rovněž proto, že vývoj na jednu platformu je zkrátka levnější a jednodušší, neboť se nemusíte potýkat s odlišnou architekturou jednotlivých konzolí. Tím pádem je i výrazně levnější a to je argument, přes který zkrátka nejede vlak.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama