cliffyb-predstavil-gears-of-war-3
Novinka CliffyB představil Gears of War 3

CliffyB představil Gears of War 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 4. 2010 09:49 14
Reklama

Nešlo o žádný apríl, když se prvního dubna proslechlo, že se designér Cliff Bleszinski objeví v Late Night Show Jimmyho Fallona, aby se usmál do kamery a představil nějaký nový titul vývojářů z Epicu. První, co nás všechny napadlo, byl třetí díl Gears of War, víkendové informace o Bulletstorm ale mohly některé pochybovače vyvést z omylu. Leč, nestalo se tak a Epic v současné chvílí rozjíždí mediální i faktickou podporu oběma titulům. A hádejte, který z nich má přednost...

Samozřejmě, Gears of War je klenotem zmiňované společnosti, a tak není divu, že se jeho odhalení věnuje tak velká péče. Trailer, o který šlo v celém Cliffyho vystoupení, byl představeno jako něco, co vás pořádně posadí na zadek, ovšem výsledek je spíše akčně melancholický, než očekávaně dynamický. To ovšem nemění nic na tom, že atmosféru hra rozhodně postrádat nebude - vše je vyvedeno v šedých barvách a název videa, Ashes to Ashes, nachází opodstatnění ve všech těch na prach spálených postavách. Vedle atmosféry ale nebudou Gears of War 3 postrádat ani nový druh nepřítele, který se v závěru videa mihne na plátně. No, mihne, určitě ho nepřehlédnete, poněvadž je tohle chapadlovité monstrum velké jako dvacetipatrový barák. Bleszinski prozradil, že se jmenuje Lambent a v průběhu boje bude všemožně mutovat. A když už jsme u té malé pitvy videa, možná vás také udeří do očí bloňdatá postava jak vystřižená z Final Fantasy. Nejedná se ale o žádné cameo, nýbrž ženskou vojandu, zřejmě stejně drsnou, jako je Marcus Fenix sám: „Hráči ji prostě chtěli,“ dodal Bleszinski.

Poslední informací, která z traileru vyplývá, je již dopředu známé datum vydání, které Microsoft potvrzuje na 8. dubna příštího roku. A teď se už podívejte na to video, ano? Nebo si ho snad chcete raději stáhnout a kochat se ve vysokém rozlíšení stále dokola? Je to na vás, užijte si to!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama