nase-ochrana-se-vyvine-rika-ubisoft
Novinka Naše ochrana se vyvine, říká Ubisoft

Naše ochrana se vyvine, říká Ubisoft

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12. 4. 2010 09:39 18
Reklama

Potěšil vás příchod nové DRM ochrany od Ubisoftu, která hned do začátku ochromila tisíce hráčů u svého oblíbeného titulu? Nejspíše nebudeme jediní, komu podobná vylomenina příjde jako špatný nápad. A pomyslel si to nejspíše i sám Ubisoft, který v nedávném rozhovoru pro Eurogamer slíbil, že se bude ochrana vyvíjet a zlepšovat. Vypadá to tedy, že se ji jen tak nezbavíme.

„Nově příchozí PC tituly od Ubisoftu naši ochranu využijí,“ řekl tiskový mluvčí. „Stejně jako je to s každou online technologií, neustále se ji snažíme vylepšit a zdokonalit.“

Pokud jste minuli poslední dobu, vězte, že nová DRM ochrana vyžaduje po hráčích téměř neustálé připojení k internetu pro aktualizace a verifikaci jejich profilů. Problémy nastávají, když jsou servery přeplněné, zpomalené či úplně nefunkční, což se poslední dobou stávalo nezdravě často. Výsledkem bylo pro fanoušky poctivě koupených titulů nemožnost hrát jejich oblíbené hry. Někdy i celé dny v kuse.

Chystané tituly, u kterých by ochrana neměla chybět, jsou např. Splinter Cell: Conviction, Pure Football, R.U.S.E., I´m Alive, Prince of Persia a Ghost Recon: Future Soldier. Je tedy načase se přestěhovat na konzoli, nebo se připojit k neustále rostoucím řadám pirátů, kteří se podobným problémům jen tiše smějí. Jen škoda, že k podobným krokům hráče nutí samotní vývojáři.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama