epic-a-ea-odhaluji-akci-bulletstorm
Novinka Epic a EA odhalují akci Bulletstorm

Epic a EA odhalují akci Bulletstorm

Michal Maliarov

Michal Maliarov

12. 4. 2010 14:41 3
Reklama

Přesně dle slibů se dnes poodkrývá rouška nad jedním z titulů, které chystá Epic Games ve spolupráci se studiem People Can Fly a Electronic Arts (a všichni nejspíše tuší, že druhým odhalením budou třetí Gearsy, ale pšššt). Teď ale mluvíme o frenetické akci Bulletstorm, která se dočkala oznámení jako první.

Akce, která má vyjít v roce 2011, má fouknout nový vítr do plachet FPS žánru svým novým „kill with skill“ přístupem, díky čemuž bude celá hra doslova nabita blockbusterovými momenty a šílenostmi, které často vídáme v hollywoodských filmech.

„Bulletstorm je typ hry, které rádi vyvíjíme, protože se jedná o čistokrevnou zábavu,“ řekl Michael Capps z Epicu. „Studio People Can Fly vytvořili šíleně vypadající FPS řežbu, která vypadá nádherně na nejnovější technologii Unreal 3 Enginu. Také vítáme nový systém přestřelek „skillshot“ a nemůžeme se dočkat, jak na to budou reagovat hráči.“

A o co vůbec půjde? Bulletstorm vypráví příběh futuristické konfederace, chráněné elitním týmem žoldáků Dead Echo. Když však dva členové – Grayson Hunt a Ishi Sato – zjistí, že celou dobu makali na špatné straně barikády, jsou ihned zrazeni svým velitelem a vysláni do vyhnanství do nejvzdálenějšího koutu galaxie. Vlivem okolností se tak Grayson a Ishi ocitají v „opuštěném ráji“ mezi hordami mutantů a pirátů se dvěma cíli: dostat se z planety živí a pomstít se svým bývalým zaměstnavatelům.

Hráči se vžijí do role Graysona, který oplývá širokým spektrem cool bojových pohybů a šíleně velkých futuristických zbraní. A co že je to ten soubojový systém Skillhot? Ten hráče odměňuje za co nejhektičnější, nejpůsobivější a nejšílenější přestřelky, které může lidský mozek vymyslet. Čím intenzivnější je akce, tím více bodů hráči získávají. Za ty si samozřejmě vylepšují svoji postavu, inovují bojové pohyby a rozšiřují celý inventář, RPG prvky by tak neměly chybět.

Bulletstorm, který se už nyní má za nejočekávanější hit příštího roku, bude k dispozici na tři hlavní platformy – Xbox360, PS3 a PC. Více informací již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama