uniklo-datum-vydani-gears-of-war-3
Novinka Uniklo datum vydání Gears of War 3

Uniklo datum vydání Gears of War 3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 4. 2010 17:22 7
Reklama

Aktualizováno: Server časopisu Edge získal od „důvěryhodného amerického zdroje mezi vydavateli“ další informace ohledně Gears of War 3, tentokrát se týkají i samotné hratelnosti. Úpravy čekají bojový systém. Locustové prý budou mít chapadla, s nimiž mohou zaútočit až do úkrytu hráčů. Členové Delta Squad jednotky COG zase dostanou speciální výbušniny, které mohou putovat pod zemí a napadnout nepřátelská hnízda. Úpravy se dočká i systém krytí, namísto schovávání za hořícími auty COG využijí masivního mecha. Vedle krytí dokáže také řádně zaútočit na protivníky. Tyto novinky se týkají singleplayeru i multiplayeru.

Hra by se měla opět odehrávat v létě. Zajímavostí je náplň misí - hráč se podívá do nových prostředí a to i pod vodní hladinu. Že by si Marcus oblékl potápěčský oblek? Proč ne. Podle Edge by se v Gears of War 3 mohla objevit také hustá džungle, což naznačuje tech demo Unreal Engine 3, které bylo prezentováno na GDC v březnu. Těšme se.

Původní zpráva: Podle březnových informací na serveru časopisu Edge už asi tušíte, že by třetí díl Gears of War měl vyjít v dubnu příštího roku. Dnes se vše nečekaně potvrdilo na dashboardu portálu Xbox Live, kde se náhle objevila reklama na další pokračování úspěšné akční série Gears of War. Obrázek, který naleznete přímo pod textem, se podařilo zachytit serveru Kotaku. Reklama byla ale záhy stažena a nyní už se na portálu nenachází.

Možná jde o nepozornost některého ze zaměstnanců Microsoftu. Včera večer amerického času měla být Cliffym B ze studia Epic Games v americké TV show oficiálně odhalena nová hra. Mezi tipy na žhavou novinku nejčastěji padalo právě jméno Gears Of War 3. Grandiózní odhalení ale bylo na poslední chvíli odloženo až na pondělí. Stačí si vše dát do souvislosti a zjistíme, že někdo asi zapomněl přehodit datum, kdy se měla objevit reklama na tuto hru, a ta tak unikla dříve. Počkejme do pondělí (v Evropě na úterní ráno), zda se vše oficiálně potvrdí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama