pribeh-crysis-2-tvori-richard-morgan
Novinka Příběh Crysis 2 tvoří Richard Morgan

Příběh Crysis 2 tvoří Richard Morgan

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 4. 2010 13:46 11
Reklama

Společnost Electronic Arts právě zveřejnila zbrusu nové video a několik dalších novinek ze hry s „dosud nejlepší grafikou v historii" Crysis 2. Můžeme potvrdit, že trailer „wall post“ opravdu stojí za dvě minutky vašeho času, takže neváhejte a přímo pod novinkou na něj koukněte. I další informace jsou zajímavé. Crytek totiž odhalil něco málo z příběhu, který připravuje britský autor scifi Richard Morgan. Nejde o žádného nazdárka, i v naší kotlině mu už vyšli tři knížky - Půjčovna masa, Zlomení andělé a Brutální byznys. Jejich znalost určitě nebude podmínkou, abyste porozuměli příběhu z Crysis 2. Ten je totiž velmi jednoduchý a zatím nám přijde poněkud tuctový.

Na Ameriku zase jednou zaútočí mimozemšťané. Jako obvykle chtějí vyhubit celé lidstvo až na kost. V New Yorku už se odporní emzáci procházejí po ulicích, zabíjí nebohé lidi a ničí vše, co vidí. Město je v chaosu, budovy zničené, lidé nestíhají prchat. Přežít tuto destrukci vyžaduje technologii, kterou dosud žádný moderní voják ani neviděl. V tu dobu musíte přijít vy sám a s bojovým oblekem Nanosuit 2 oplývajícím mnoha superschopnostmi svět zachránit.

Morgan by měl do této klišovité zápletky dodat trochu šťávy – odvážné postavy, bohatý doprovodný příběh a pozoruhodné zvraty v ději. No uvidíme. Už teď se ale můžete kouknout na zmiňovaný trailer a také na další dva screeny. Jak vše hodnotíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama