serie-penny-arcade-nebude-pokracovat
Novinka Série Penny Arcade nebude pokračovat

Série Penny Arcade nebude pokračovat

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

30. 3. 2010 08:31 2
Reklama

Pokud jste se po dvou již vydaných epizodách série Penny Arcade Adventures těšili, že teď někdy byste se měli dočkat dalšího dílu (nebo minimálně oznámení vývoje), nechte si zajít chuť. Jerry Holkins, jeden z tvůrců komixu Penny Arcade, totiž potvrdil serveru Joystiq, že k dosavadním dvěma dílům už žádné další nepřibudou a příběh tak bude muset být dokončen prostřednictvím samostatné linie komixu přímo na stránkách Penny Arcade. Neřekl však konkrétně kdo za tímto rozhodnutím stojí a mlžil tak dobře, že by si člověk skoro myslel, že za to mohou mimozemšťané.

"Na rovinu, třetí epizoda mohla vzniknout, ale vývojářský tým by na ní musel pracovat spolu s adventurou DeathSpank. A to jsme nechtěli, protože jsme tušili, že autoři by upřednostňovali DeathSpank a naše hra by tím velmi trpěla. Proto jsme se radši dohodli, že žádnou další hru v Penny Arcade Adventures univerzu již nevytvoříme a zbytek příběhu dopovíme na našich stránkách."

Nemáme sice k dispozici žádná prodejní čísla a rozhodně se nemyslíme, že by Penny Arcade Adventures byly kdovíjaké propadáky, ovšem že by se jednalo o bůhvíjaký prodejní hit, to se také rozhodně říci nedá. Kreativní neshody tak možná budou pouze jednou stranou mince, kdy na druhé straně nebude pohled na Karlův most, nýbrž nenaplněné finanční předpoklady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama