v-savech-mass-effectu-je-700-rozhodnuti
Novinka V savech Mass Effectu je 700 rozhodnutí

V savech Mass Effectu je 700 rozhodnutí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 3. 2010 12:55 2
Reklama

Konference herních vývojářů v San Francisku byla v minulém týdnu místem mnoha zajímavých přednášek. Jednu z nich uvedl Armando Troisi z BioWare, který měl na starosti filmečky pro Mass Effect. Troisi upřesnil význam použitích uložených pozic a jejich importu do druhého dílu. Mass Effect 2 zohledňuje na 700 hráčových rozhodnutí z jedničky a používá je v tvorbě různých odlišností v příběhu.

Armando Troisi vše deklaroval na porovnání dvou fragmentů ze hry. Mužská podoba velitele Sheparda zde sleduje na jedné z reklam v Citadele trailer pro fiktivní fílm. Protože hrdina v jedničce nechal Radu Citadely zahynout, trailer upozornil na start filmu na podzim. Pak ale Troisi ukázal naopak ženskou verzi hlavního hrdiny, která se rozhodla Radu v prvním dílu ušetřit. A trailer odhalil vydání filmu už v létě. Podobných odlišností pak přímo při hraní naleznete spoustu, mnohých z nich si všimnou jen ti nejpozornější hráči

Silně příběhové RPG samozřejmě naváže na hráčova rozhodnutí i ve třetím pokračování. Autoři zde budou mít zase o poznání více práce, k sedmi stovkám různých voleb z jedničky totiž budou muset přidat i jejich kombinace s akcemi z druhého dílu a všechny je pak vyhodnotit ve finále trilogie. Nezbývá, než se těšit, čekání ale bude ještě hodně dlouhé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama