mafia-uz-by-znovu-nemela-byt-zpozdena
Novinka Mafia už by znovu neměla být zpožděna

Mafia už by znovu neměla být zpožděna

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 3. 2010 16:58 5
Reklama

Pokud sledujete dění kolem druhého dílu nejočekávanější české hry Mafie, pak jistě víte, že byla na začátku měsíce opět opožděna a to na čtvrté finanční čtvrtletí roku 2010, které se rozprostírá mezi 1. srpnem a 31. říjnem. Server VG247 na právě probíhající Game Developers Conference, kde byla hratelná ukázka druhé Mafie prezentována, promluvil se senior producentem hry Denbym Gracem z 2K Games, jenž toto datum vydání víceméně potvrdil.

„Obvykle na podobných akcích nenecháváme lidi hrát naše tituly, které vyjdou až za rok, a aniž bych mohl naznačit více, máme tu Civilizaci V a Mafii II. Vidíte tady Max Paynea, Red Dead nebo cokoliv jiného? Takhle se věci mají,“ uvedl Denby Grace. Vše tedy nasvědčuje tomu, že se vysněné Mafie dočkáme nejpozději v říjnu tohoto roku. Vývojář také informoval o velikosti celého projektu. Aby se hra vešla na jedno DVD, musela být její verze pro jednotlivé trhy rozdělena: „Tenhle problém jsme vyřešili. Děláme lokalizaci pro různé jazyky, což je pro hru z otevřeného světa velmi složité. Ale v Evropě máme mnoho fanoušků, proto je to nutné. Mafia 2 nabídne minimálně 15 hodin hratelnosti, což není vůbec špatné. Scénář anglické verze zabral 600 stránek, což odpovídá 160 tisícům slov a třem stům mluvících postav.“ Těm, kdo si dělali zálusk na hru pro více hráčů pak Grace vzkázal:  „Momentálně multiplayer neplánujeme."

Z dalších lákadel ještě jedno – v Mafii, která se odehrává ve 40. a 50. letech minulého století, bude hráč moci sbírat dobové obálky pánského magazínu Playboy (vychází od roku 1953). K dispozici jich bude více než padesát. Mimo akční zábavy se tak pařani mohou pokochat také sličnými dívkami. Pro úplnost ještě doplňujeme čerstvé video z GDC. Koukněte se na téměř minutu a půl trvající gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama