vyhlaseni-souteze-o-assassin-s-creed-ii
Novinka Vyhlášení souteže o Assassin‘s Creed II

Vyhlášení souteže o Assassin‘s Creed II

sleepless.

sleepless.

9. 3. 2010 14:00 13
Reklama

Další soutěž je u konce. Trošku jsme se s vyhlášením zdrželi, za což se omlouváme. Ale na oplátku jsme mírně upgradovali ceny. Namísto jedné kopie Assassin's Creed II a dvou kopii Assassin's Creed ocenímě výherce dvěma kopiemi Assassin's Creed II (základní edice) a jednou kopií Assassin's Creed II ve speciální (dark) limitované 4 diskové edici. Ceny do soutěže dodal český distributor hry, firma Playman. A teď tedy šťastní výherci.

PC originálku Assassin's Creed II ve speciální limitované dark edici získává:

Marek Andráši

No a zbylé dvě PC originálky Assassin's Creed II v základní edici vyhráli:

Ondrej Pohorelec

Adéla Marková

Jen pro jistotu, aby výherci věděli, co je čeká, malá specifikace výher. Základní edice ACII obsahuje hru samotnou, která už má (na rozdíl od konzolových verzích) zabudované dodatečné mise Forli  v ohrožení (Battle of Forlì) a Ohňostroj marnosti (Bonfire of vanities).

Speciální 4 disková edice ACII také obsahuje hru s oběma dodatečnými misemi a navíc je k ní přibalen DVD film Assassin's Creed Lineage včetně dokumentu o jeho tvorbě, bonusové DVD, oficiální soundtrack a přibližně 60stránková kniha konspirace plná ilustrací od výtvarného týmu (v češtině).

Kdo dnes nevyhrál, může vyhrát příště. Další soutěž bude o výbornou strategii ANNO 1404, respektive právě vycházející datadisk ANNO 1404: Benátky (hodláme rozdávat balíček ve složení základní hra + datadisk).

Vyhlášení souteže o Assassin‘s Creed II
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama