vyvoj-fable-iii-temer-ve-finale
Novinka Vývoj Fable III téměř ve finále

Vývoj Fable III téměř ve finále

Erik Omar

Erik Omar

6. 2. 2010 06:13 5
Reklama

Oznámení titulu Fable III popravdě mnoho lidí přinejmenším zaskočilo. Přece jen mezi vydáním jedničky a dvojky uběhly celá čtyři léta a najednou tu máme v krátkém časovém úseku další, třetí pokračování pohádkového RPG, které by se na pultech obchodů mělo objevit již tento rok. To samozřejmě svádí k zamyšlení se nad kvalitami chystaného sequelu. Bude třetí Fable pouhý datadisk s širšími možnostmi volby (hra na krále) nebo je Molyneux opravdu takový génius, aby s čistým svědomím dokázal za pouhé dva roky vyprodukovat kvalitní a jak sám rád říkává „inovativní“ titul? Na tuto otázku vám momentálně neodpovíme, ovšem soudě dle rozhovoru, který přinesl server Develop, se odpovědi již brzy dočkáme.

Molynuex totiž kolegům prozradil, že se vývoj Fable III nachází téměř ve finální fázi, čemuž nasvědčuje i ohlášení první gameplay předváděčky, kterou můžeme čekat 11. února na konferenci X10, jež je znovuzrozenou akcí společnosti Microsoft (poslední byla v roce 2006 ve španělské Barceloně pod názvem X6). Za týden tedy budeme chytřejší.

Pokud se prvního setkání s Fable III nemůžete dočkat, sáhněte po předchozím a výborném Fable II. To si spolu s Halo Wars vysloužilo titul „Klasika“, což znamená unifikování ceny na příjemných 20 liber (580 Kč), no nekupte to!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama